Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Unexplored Spaces 1.0 | Work Calendar | Ημέρα 1η


1η Ημέρα Εργαστηρίου: Μαζευτήκαμε, σήμερα, 19.5.16, στον υπόγειο ημιυπαίθριο χώρο της σχολής και είχαμε μία πρώτη επαφή-κουβέντα για το πως θα συνεχίστει το εργαστήριο τις επόμενες μέρες.  Συζητήσαμε για τις αφορμές που οδήγησαν στο κάλεσμα για το workshop αλλά και για τους στόχους που μπορεί να έχει αυτό.



Καταλήξαμε στο ότι θα βρεθούμε αύριο 20.5.16, στις 12:00, για να δούμε το χώρο του κλειστού υπογείου. Αργότερα στις 15:00, θα ξεκινήσει καθαρισμός και συλλογή υλικών. Θα κατεβάσουμε θρανία και καρέκλες και ότι άλλο για την προσωρινή καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου. 



Πέραν αυτών, σημαντική είναι η συγκέντρωση υλικού καταγραφής-αποτύπωσης-αναγνώρισης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε κατηγοριοποίηση μεθοδολογιών και σε μία πρώτη απόπειρα να οριστούν οι χρήσεις που θέλουμε να έχει το υπόγειο.
 



Για τη διευκόλυνση της ενημέρωσης και επικοινωνίας, στείλτε μειλ στο commrockunity@gmail.com ενώ για όσους έχουν facebook έχουμε δημιουργήσει το group . Για το workshop θα λειτουργήσει σύντομα και ξεχωριστό blog για τη συγκέντρωση του υλικού που θα παραχτεί.

Παρακάτω προς εκτύπωση σε Α3, για σημείωσεις κατά την εξερεύνηση. :-)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

a