Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/12

_ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Ήδη από τα προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη έχει παρατηρηθεί η ολοένα μειωμένη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Ξάνθης στις συνελεύσεις αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις του Συλλόγου που προκύπτουν από αυτές, με αποκορύφωμα την αδυναμία συγκέντρωσης αρκετών υποψηφιοτήτων με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν οι ετήσιες εκλογές ΔΣ κ εκπροσώπων του Συλλόγου τον προηγούμενο Μάιο. Έχει προκύψει, λοιπόν, η ανάγκη να συζητηθεί η πορεία αυτού του Συλλόγου, να γίνει μια συνολική αποτίμηση και να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές, όπου και προς όποια κατεύθυνση κρίνει το σώμα ότι χρειάζεται.
Με δεδομένο πως τον τελευταίο μήνα ο Σύλλογος δεν έχει εκπροσώπηση στα διοικητικά όργανα τόσο του Τμήματος όσο και του ΔΠΘ γενικότερα, μετά την παραίτηση των μελών του ΔΣ και των εκπροσώπων και την αδυναμία διενέργειας νέων αρχαιρεσιών, η πραγματοποίηση μιας Γενικής Συνέλευσης κρίνεται πλέον επιτακτική.
Η Εφορευτική Επιτροπή, που προέκυψε από την Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου, καλεί σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Παρασκευή 4/12/2015 και ώρα 14:00 με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα την πορεία του Συλλόγου.

Είναι χρέος όλων μας όχι μόνο να είμαστε παρόντες αλλά και να φροντίσουμε να διαδοθεί και να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέλευση, ώστε να μπορέσει να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα που παρατηρείται και να υπάρξει μια συνέχεια στις συλλογικές αποφάσεις και την εκπροσώπηση του φοιτητικού σώματος στα όργανα του Πανεπιστημίου.

Εκ μέρους της Εφορευτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a