Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΛΕΞΗΣ

Στα πλαίσια της 5ης Έκθεσης Φοιτητικών Εργασιών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ξάνθης θα οργανωθεί διάλεξη αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, η οποία θα γίνει κατά τη διάρκεια αυτής (11-18 Μαρτίου) και θα έχει σκοπό τον ανοιχτό διάλογο πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της Αρχιτεκτονικής.
Ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΠΣ ΔΠΘ καλεί, όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει, να αποστείλει το θέμα της διάλεξης που έχει σκοπό να παρουσιάσει καθώς και μια σύντομη περίληψη. Οι διαλέξεις θα πρέπει να έχουν διάρκεια 30 λεπτά.
Τη διάλεξη θα ακολουθήσει συζήτηση η οποία θα γίνει σε μορφή "στρογγυλού τραπεζιού".
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου μέσω email με τίτλο "ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 5ΗΣ Ε.Φ.Ε" στην ηλεκτρονική διεύθυνση e.f.e.duth@gmail.com, γράφοντας τα στοιχεία σας, τον τίτλο και την περίληψη της διάλεξης σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι από δύο και πάνω θα γίνει επιλογή με κριτήριο το θέμα της κάθε διάλεξης, εφόσον δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα υπάρξει δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μόνο μία διάλεξη.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση e.f.e.duth@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

a