Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

BRAU2: η διοργάνωσή της στην Καβάλα


Η 2η Biennale del Restauro Architettonico e Urbano - BRAU2, που διοργανώνεται από την CICOP Ιταλίας, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε τρεις χώρες, Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία, από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου 2013. Μία από τις ελληνικές πόλεις που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση είναι η Καβάλα.

Μετά από πρόταση που έγινε στην ομάδα εργασίας του μαθήματος «Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός: Τόπος – Κατασκευή (Ομάδα Α)» του 9ου εξαμήνου, υπεύθυνη του οποίου είναι η κ. Πολυξένη Μάντζου, οργανώνουμε τη δημιουργία παράλληλης δράσης από φοιτητές του τμήματος. Η δράση αυτή θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια διήμερης εξόρμησής μας στην Καβάλα, σε ημερομηνία που θα οριστεί ανάμεσα στις 23 με 26 Οκτωβρίου. Κεντρικό θέμα αποτελεί η οικειοποίηση του δημόσιου χώρου και η σχέση του με τον ιδιωτικό, σε πλατείες και πεζόδρομους της πόλης της Καβάλας.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ανεξαρτήτως έτους φοίτησης, παρακαλείστε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, mail, κινητό) στο mail: workshop.kavala.duth@gmail.com, μέχρι την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, και να παραβρεθείτε στη συνάντηση που θα γίνει την ίδια μέρα στις 17:00, στο κτήριο της Αρχιτεκτονικής, στην αίθουσα του 5ου έτους. Τονίζουμε ότι δεν καλύπτονται τα έξοδα μεταφοράς και ότι οι επισκέψεις στην Καβάλα θα γίνονται αυθημερόν, οπότε δεν υπάρχει λόγος διαμονής.


Εδώ μπορείτε να δείτε σχετική ανακοίνωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

a