Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

is ARCH Awards

Διαγωνισμός για φοιτητές αρχιτεκτονικής. (έως 15 Οκτωβρίου 2012)

Τα βραβεία ISARCH είναι διεθνή βραβεία που απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές αρχιτεκτονικής και νέους αρχιτέκτονες. Ο διαγωνισμός αφορά την υποβολή φοιτητικών εργασιών, που έχουν υλοποιήσει μέσα στο πλαίσιο των προπτυχιακών σπουδών τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές αρχιτεκτονικής και νέοι επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει τα τελευταία τρία χρόνια. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν παραπάνω από μια εργασίες τους.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δημιουργηθεί μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας των πανεπιστημίων με την αρχιτεκτονική σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον, με το διαγωνισμό, δίνεται η ευκαιρία στους νέους αρχιτέκτονες να δημοσιοποιήσουν τη δουλειά τους.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, που πρόκειται να ανακοινωθούν το Νοέμβριο του 2012, θα αναδείξουν τις τρεις καλύτερες εργασίες για τις οποίες θα δοθούν χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 6.000€, καθώς και 10 τιμητικά βραβεία. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο του διαγωνισμού αποτελεί το γεγονός πως για την ανάδειξη των βραβείων, συμβάλουν η γνώμη της κριτικής επιτροπής καθώς και η γνώμη του κοινού που μπορεί να ψηφίζει στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων ISARCH.

Προθεσμία υποβολής: έως 15 Οκτωβρίου 2012
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων: έως 19 Νοεμβρίου 2012
>>>Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ
Πηγή: GreekArchitects

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a