Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Διαγωνισμός «Ο Χαλκός στο Σπίτι»

Για άλλη μια χρονιά οι σχεδιαστές καλούνται να εμπνευστούν από τις αισθητικές και τεχνικές του χαλκού, με την ανακοίνωση του τέταρτου κατά σειρά διαγωνισμού «Ο Χαλκός στο Σπίτι» που διοργανώνεται από το Ιταλικό Ινστιτούτο Χαλκού (IIR)σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Χαλκού (ECI).

Ο φετινός διαγωνισμός προσκαλεί για πρωτότυπες, εναλλακτικές, παράξενες και επαναστατικές ιδέες για φωτισμό, επιτραπέζια αντικείμενα ή τραπέζια, καθίσματα και εσωτερική διακόσμηση, τοίχους, πατώματα, καλοριφέρ, λαβές και πολλά άλλα. Το κύριο θέμα του διαγωνισμού είναι να φέρει το ερυθρό μέταλλο στο προσκήνιο, σε όλες του τις μορφές όπως μπρούντζο και ορείχαλκο, καθώς και να αναπτύξει τις διακοσμητικές του δυνατότητες.

Η συμμετοχή στα βραβεία αυτά – δημιουργία του IIR με σκοπό την αύξηση του καινοτόμου και μη συμβατικού σχεδιασμού με χαλκό – είναι ανοιχτή σε σχεδιαστές και αρχιτέκτονες που εξασκούν το επάγγελμα, καθώς και σε φοιτητές σχολών γραφιστικής τέχνης, αρχιτεκτονικής και σχεδίου. Με έμφαση στα νέα ταλέντα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό, περιορίζεται σε άτομα κάτω των 40 ετών.

Η προθεσμία κατάθεσης των προτάσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα projects πρέπει να αποσταλούν στο:

Copyright srl

Viale Coni Zugna 1

20144 Milano

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχετικό link

Πηγή: http://www.copper.org.gr/default.asp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

a