Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΣΩ: ΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ INTERIOR DESIGN

7/2 | ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Είναι στη φύση της ανθρωπότητας, όχι μόνο να χρησιμοποιεί και να διαμορφώνει τον περιβάλλοντα χώρο της, αλλά και να το γεμίζει με ομορφιά και νόημα. Με τον όρο interior design περιγράφουμε την ομάδα εκείνων των έργων που σχετίζονται με την μετατροπή ενός εσωτερικού χώρου σε ένα αποτελεσματικό περιβάλλον για το φάσμα των ανθρώπινων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται εκεί.

www.esw.gr
Οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων καθορίσουν τη σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον του βάσει ψυχολογικών και φυσικών παραμέτρων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η διαδικασία αυτή αποδίδει οικονομικά, λειτουργικά, αισθητικά και κοινωνικά πλεονεκτήματα και με τον τρόπο αυτό, παρέχει στρατηγική σκέψη, που σκοπό της έχει την πολύπλευρη απόδοση μιας επένδυσης.
Το πρώτο ΕΣΩ, μια ημερίδα αφιερωμένη στο interior design, φιλοδοξεί να συγκεντρώσει την δημιουργική κοινότητα αυτών των σχεδιαστών, με στόχο να γνωρίσουμε από κοντά το έργο, τη δυναμική, τους προβληματισμούς και της προοπτικές της. Να δούμε τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται και να εξάγουμε συμπεράσματα σχετικά με τη θέση της μέσα στα πλαίσια της ελληνικής πραγματικότητας.

To πάνελ των ομιλητών που θα φιλοξενηθούν στο ΕΣΩ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στις 7 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει τους:
- Mαρία Βαφειάδη (mkv design) Key Note Speaker
- Ζέππος-Γεωργιάδη (zege)

- Μπάμπη Ιωάννου (ISV)
- Δημήτρη Καραμπατάκη (k-studio)
- Μέμο Φιλιππιδη (mplusm)

Θα μιλήσουν επίσης τα βραβευμένα δημιουργικά γραφεία MNP για ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και οι ΒUSYBUILDING για ENVIRONMENTAL GRAPHICS.

Παρουσίαση : Γιάννης Δουρίδας, Αρχιτέκτων | R|C|TECH

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό της επικοινωνίας του ΕΣΩ έχει αναλάβει το γραφείο Stage Design Office 
Για αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ (Εισιτήρια/Design Υπό Στέγη) ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 95 23 617, mail info@graphopress.com.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κλείσουν έγκαιρα θέση.

Η ημερίδα διοργανώνεται απο το περιοδικό +design σε συνεργασία με το ARCHISEARCH.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας :
Περιοδικό Ελληνικές Κατασκευές / ATHENS VOICE / HOME MAG / ελculture.gr / Περιοδικό MATERIAL / Delood / +design 

αντιγραφή από: ArchiSearch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a