Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

3 ΧΡΟΝΙΑ eMagazine


Το eMagazine είναι ένα blog που δημιουργήθηκε από τους φοιτητές της Αρχιτεκτονικής σχολής της Ξάνθης τρία χρόνια πριν, με σκοπό την ενημέρωση για γεγονότα περί αρχιτεκτονικής, του ευρύτερου χώρου των τεχνών, και της δραστηριότητες της σχολής σε συνεργασία με το σύλλογο φοιτητών.
Παράλληλα, με τη δημιουργία του ArchPhotoMissions, μιας ανεξάρτητης σελίδας που επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κατάλογο κτιρίων σύγχρονης Ελληνικής Αρχιτεκτονικής μέσα από φωτογραφίες φοιτητών, και του χάρτη με τις θέσεις κτιρίων σύγχρονης Ελληνικής Αρχιτεκτονικής που προσπαθεί να αποτελέσει ένα βοήθημα στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω της επιτόπιας έρευνας, το eMagazine αποπειράται να αποτελέσει ένα μέσο συλλογής πληροφοριών, ανταλλαγής απόψεων και έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων του αντικειμένου της Αρχιτεκτονικής. 

Ξεπερνά τις 200 επισκέψεις ημερισίως (και ελπίζουμε να αυξηθούν), και μέχρι στιγμής έχει 102.000 επισκέπτες.

Ελπίζουμε πως όλη αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί, και η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική! Όποιος επιθυμεί να γίνει συντάκτης του eMagazine με σκοπό να εμπλουτίσει το υλικό και να κοινωνήσει τις απόψεις του, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail: arch.duth.gr@gmail.com
ή απευθείας σε κάποιον από τους διαχειριστές.

Προσεχώς, πάρτυ με αφορμή τα γενέθλια του eMagazine!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a