Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Έκθεση Σπουδαστικών Εργασιών Έτους 2009-2010 - Διαγωνισμός σχεδιασμού αφίσας

>>>Με αφορμή την Πολιτιστική Εβδομάδα της Γέφυρας, ο Σύλλογος Φοιτητών επιθυμεί να διοργανώσει Έκθεση με φοιτητικές εργασίες από το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010.Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι και τις 23 Μαΐου στην Καπναποθήκη Π.Ζητήσαμε από τους καθηγητές να κάνουν μια επιλογή δύο θεμάτων ανά μάθημα.

Παρακαλούνται οι επιλεχθείσες ομάδες να διαμορφώσουν την πινακίδα τους με όποια από τα παρακάτω θεωρούν κατάλληλα: σχέδια, φωτογραφίες της μακέτας (γενικές ή επιμέρους), φωτορεαλιστικές απόψεις, σκίτσα πορείας, σύντομο περιγραφικό κείμενο ιδέας, πάνω στις πρότυπες πινακίδες ανάλογα με το μάθημα. Οι πινακίδες πρέπει να είναι έτοιμες μέχρι την Δευτέρα 02 Μαΐου (πρώτη εβδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα).
Αυτά είναι τα link για να κατεβάσετε τις πινακίδες σε αρχεία photoshop. Παρακαλούμε η τελική αφίσα να είναι σε αρχείο επεξεργάσιμης μορφής – psd (photoshop format).

Διευκρίνηση:
Εκτός από τις πινακίδες, θέλαμε να υπάρχουν στην έκθεση και οι μακέτες των εργασιών, τουλάχιστον όσες είναι σε καλή κατάσταση και είναι εύκολο να μετακινηθούν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε mail: arxitektoniki.duth@gmail.com


>>>Παράλληλα διοργανώνεται διαγωνισμός σχεδιασμού αφίσας της έκθεσης για τους φοιτητές της Σχολής με έπαθλο ένα βιβλίο σχετικά με αρχιτεκτονική. Το μέγεθος θα είναι Α3 (42 x 29.7cm) και τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται στην αφίσα είναι:
Πολιτιστική Εβδομάδα 2011
Έκθεση Σπουδαστικών Εργασιών Έτους 2009-2010 Τμήματος Αρχιτεκτόνων Δ.Π.Θ. Ξάνθης
Καπναποθήκη Π – Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης - Καπνεργατών 9, Ξάνθη
Διάρκεια Έκθεσης: 12-23 Μαΐου 2011


Αποστείλτε τις συμμετοχές σας στο mail: arxitektoniki.duth@gmail.com μέχρι και Τετάρτη 04/05.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a