Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

A FRESH LOOK AT 20TH CENTURY ARCHITECTURAL HERITAGE

Η Διεθνής Ένωση Αρχιτεκτόνων UIA ανακοίνωσε διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με θέμα: A Fresh Look at 20th Century Architectural Heritage και προσκαλεί τους φοιτητές της αρχιτεκτονικής από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν “imagemodels” παραδειγμάτων αρχιτεκτονικής του 20ού αιώνα.
Αυτός ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία για τους μελλοντικούς αρχιτέκτονες να αποτυπώσουν με τον δικό τους τρόπο και χρησιμοποιώντας σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα του τελευταίου αιώνα.

Οι φοιτητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό έργο, από ένα σημαντικό τοπόσημο μέχρι ένα άγνωστο κτήριο, με τον όρο ότι χτίστηκε μεταξύ 1901 και 2000. Οι συμμετέχοντες θα περιγράψουν με πανοραμικές εικόνες και/ή τρισδιάστατα μοντέλα την αρχιτεκτονική δομή που επιθυμούν στη παρούσα κατάστασή της. Μπορούν επίσης να εργαστούν κατά ομάδες, αναπαριστώντας διαφορετικά στοιχεία ή δομές του ίδιου αρχιτεκτονικού ή αστικού συμπλέγματος.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή on-line στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού μέχρι 26 Μαρτίου 2010. Οι υποβολές των συμμετοχών θα γίνουν από τις 5 Απριλίου μέχρι τις 26 Απριλίου 2010.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο www.3d20th.archi.fr.
Οι συμμετοχές θα αναρτηθούν στο site της UIA www.archi.fr/UIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

a